El III Fòrum Tarragona Smart, a la Capsa de Música de la Tabacalera

Per . Actualitzat el

El 25 de març, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City organitza el III Fòrum Tarragona Smart, que tindrà lloc a la Capsa de Música de Tarragona a l’Espai Tabacalera. Sota el lema ‘La nit de la ciutat intel·ligent’, l’objectiu de l’esdeveniment és generar un espai de trobada anual entre els professionals de diversos àmbits que col·laboren amb la Fundació.

Durant el Fòrum es durà a terme una presentació de projectes i activitats de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. A més, es realitzarà el col·loqui «La ciutat intel·ligent a la mida de les persones», en què professionals dels àmbits de la salut, de la cultura i de la convivència establiran un diàleg sobre les lògiques smart aplicades al servei del ciutadà. Posteriorment al col·loqui, tindrà lloc el concert de piano i violoncel en commemoració de l’Any Internacional de la Llum, que se celebra aquest 2015. Per seguir les activitats del Fòrum i participar-hi via 2.0, es podrà fer servir l’etiqueta #ForumSmart i @TgnSmart a través de Twitter.