Una APP per a mòbil informa sobre el transport públic de la ciutat a temps real

L’aplicació ja està disponible en els sistemes Android i IOS (iPhone)

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) presenta una nova APP per a dispositius mòbils Android i Iphone que es posa en marxa amb l’objectiu d’arribar de manera més senzilla, pràctica i útil als usuaris del transport públic de la ciutat i que sota el nom de Etmou presenta un disseny innovador i amb eines molt útils per a l’usuari; així com una informació a temps real, principal diferència de l’anterior APP.

Així doncs, l’aplicació presenta una millor optimització del rendiment i el pes, amb continguts útils per a l’usuari i amb la innovació com a objectiu principal ja que presenta diverses eines a partir de la geolocalització, com són les parades més properes, el temps d’espera o el codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment. El que sí que es contempla, com l’antiga APP, és la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i el servei d’atenció al client. Amb tot plegat, es pretén que no només sigui una millora de l’actual APP en molts altres aspectes, sinó una nova eina totalment diferent i al dia amb les noves tecnologies.

L’EMT ha fet un intens treball per apropar-se al públic, sobretot a la gent jove però obert a tots els usuaris, a través de les xarxes socials de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament, fet que està donant els seus fruits i que per aquest motiu s’ha vist la necessitat de millorar l’aplicació. D’aquesta manera, actualment són més de 900 els seguidors que l’EMT té a Twitter i més de 400 a Facebook. També a youtube es pengen vídeos continuadament de les accions que es duen a terme. Actualment hi ha uns 40 vídeos i un total de 2.500 visualitzacions.