Joan XXIII, Santa Tecla i Sociosanitari Francolí posen en marxa noves línies de col·laboració

En funcionament les unitats funcionals en Medicina Interna, Urologia, Endocrinologia i Nutrició, Digestologia i Atenció Sociosanitaria i Cronicitat

Per . Actualitzat el

L´Aliança Estratègia entre els diferents proveïdors de salut pública al Tarragonès i el Baix penedès (ICS, Xarxa de Santa Tecla i GIppS) han nomenat els coordinadors de les noves Unitats Funcionals aprovades en el darrer trimestre de l’any 2014 i el primer del 2015, pel Consell Rector del Conveni marc de Col·laboració Coordinació i Cooperació en matèria de salut del sector sanitari Tarragonès- Baix Penedès, TGN Salut Aliança Estratègica.

Les noves Unitats Funcionals abasten les especialitats de Medicina Interna que lidera el Dr. Francesc Vidal Marsal, Urologia del que n’és coordinador el Dr. Josep Segarra Tomàs, Endocrinologia i Nutrició, el seu responsable es el Dr Joan Vendrell Ortega, Digestologia amb el Dr. Joan Carles Quer Boniquet i Atenció Sociosanitaria i Cronicitat que coordina el Dr. Carles Alonso- Villaverde.

Aquestes noves unitats se sumen a les anteriors, en marxa des del passat mes d’octubre de 2014 i que son Atenció Continuada i Urgent, Atenció Domiciliària i Rehabilitació, així com Cirurgia General i Aparell Digestiu; Obstetrícia i Ginecologia; Pediatria; i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

El desenvolupament de l’activitat dels equips es materialitza en la tasca dels tres hospitals de la ciutat, l’Hospital Sociosanitari Francolí (gestionat per GIPSS), l’Hospital Joan XXIII (gestionat per l’ICS) i l’Hospital Santa Tecla (gestionat per la Xarxa santa Tecla), i l’atenció als centres primaris i la domiciliària.

La seva finalitat és establir línies de cooperació entre els centres, serveis i programes dels tres proveïdors sanitaris de la ciutat , definint uns objectius compartits i gestionant els serveis de suport a l’activitat assistencial, així com fomentant el desenvolupament professional la recerca i la docència.