L’Aula de Cant presenta l’obra “L’engany a l’òpera”

Els alumnes del Conservatori actuaran amb la col·laboració d’exalumnes reconeguts del centre

Per . Actualitzat el

Els alumnes del Centre cantaran juntament amb exalumnes de gran nivell l’espectacle “L’engany a l’òpera”. Una oportunitat per potenciar el seu talent i la seva capacitat interpretativa. Aquesta obra és una representació formada per dues parts, a la primera es representarà una selecció d’àries i duets de Le Nozze di Figaro i Così fan tutte de W. A. Mozart i a la segona l’òpera sencera Gianni Schicchi de Puccini. L’Aula de Cant i el Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona han escollit fragments de tres obres on l’argument gira al voltant dels enganys que uns familiars maquinen per aconseguir part de l’herència d’un parent.

No serà la primera vegada que el Conservatori organitza actes d’aquests tipus, algunes de les obres que s’han representat en anteriors edicions han estat: Le nozze de Figaro de Mozart, The Fairy Queen de Purcell o Hansel i Gretel de Humperdinck. En aquesta ocasió, les representacions es faran els dies 21, 22 i 28 de març a l’Auditori Diputació a les sis de la tarda.