Carnicer pacta amb independents progressistes per «consolidar la recuperació del municipi»

El candidat del PSC destaca que «s’ha posat ordre al Vendrell»

Per . Actualitzat el

Martí Carnicer serà el candidat a l’alcaldia del Vendrell pel PSC. La incògnita s’ha desvetllat aquest matí en una roda de premsa. En les seves primeres declaracions oficials un cop proclamat alcaldable, Carnicer ha analitzat tota la feina feta i els reptes de futur pel Vendrell.

Per Carnicer, «l’acord de govern ha estat molt positiu per la vila ja que ha permès adoptar les mesures necessàries que necessitava el municipi de manera urgent. Un acord que ha prioritzat els interessos del municipi per davant de tot. Gràcies a tota aquesta feina s’ha posat ordre a l’Ajuntament tant des d’un punt de vista econòmic com fomentant una prestació de serveis imprescindibles per la cohesió social de la vila en un moments tan difícils com els que estem vivint. S’han posat els fonaments necessaris per consolidar la recuperació de la vila».

En aquesta línia, el candidat ha explicat que, per exemple, s’ha reduït el termini de pagament a proveïdors de més d’un any a 48 dies i s’ha incrementat en més d’un 60% les inversions destinades a Serveis Socials entre el 2015 i el 2010.

Pacte amb independents progressistes

Carnicer també ha fet públic un pacte del PSC amb independents progressistes del Vendrell que col·laboraran intensament amb el projecte de futur del Vendrell. En paraules de Martí Carnicer: «la candidatura que proposem parteix d’un acord èxplicit entre el PSC i tot un conjunt de persones independents que estan disposades a treballar en l’espai de la política progressista per un Vendrell millor i més equitatiu».

Experiència i renovació per construir el futur del Vendrell

El ja candidat a la reelecció ha indicat que s’està treballant en una candidatura que serà «equilibrada entre experiència i renovació», i que comptarà de persones amb «una gran capacitat professional i sensibilitat social per tenir en compte els problemes que tenen els vendrellencs, i el que és més important, treballar per solucionar-los».

L’acte també ha comptat amb la presència d’Isidre Aymerich, primer secretari del PSC del Vendrell. Aymerich ha explicat que a l’assemblea celebrada aquest dijous, Martí Carnicer ha estat proclamat candidat a l’alcaldia.