PortAventura celebra el seu 20è aniversari

El pròxim 21 de març, el parc d’atraccions obrirà les portes de la temporada 2015

Per . Actualitzat el

A partir d’aquest dissabte, PortAventura obra les seves portes amb una temporada que oferirà noves instal·lacions i espectacles d’oci per tota la família. Coincidint amb la celebració dels 20 anys, s’obrirà el primer hotel de 5 estrelles, la Mansió de Lucy, i s’ampliarà l’Hotel Golden River. A més, la companyia internacional Cirque du Soleil estrenarà l’espectacle Amaluna”a partir del 3 de juliol i que serà el primer espectacle que la companyia canadenca oferirà durant els 5 anys d’acord de col·laboració que es van establir entre el parc i Cirque du Soleil. Tanmateix, durant aquest estiu, es començaran les obres de l’espai temàtic “FerrariLand“, unes instal·lacions úniques a Europa. Durant tota la nova temporada, les sis àrees temàtiques del parc estaran decorades amb elements festius i estrenaran 19 nous espectacles per commemorar l’aniversari.

Durant aquests 20 anys, més de 60 milions de persones d’arreu del món han gaudit de les instal·lacions de PortAventura, fet que ha ajudat a posicionar el ressort com un referent d’oci i diversió per gent de totes les edats.