Fito & Fitipaldis actuarà a les Nits Daurades de Salou

Les entrades sortiran a la venda aquesta setmana

Per . Actualitzat el

Dins de la segona part de la gira “Huyendo conmigo de mi”, el grup Fito & Fitipaldis farà una parada el dia 1 d’agost a Salou. L’artista, que durant la primera part de la gira va vendre un total de més de 100.000 entrades, actuarà a les Nits Daurades, dins de les activitats de la Festa Major d’estiu. Els taloners del concert seran Los Zigarros que presentaran el seu nou àlbum. Les entrades es posaran a la venda aquesta setmana per un preu de 28 euros a les oficines del Patronat de Turisme de Salou i a les de Cultura de l’Ajuntament, a través de Ticketmaster o d’oficines d’Halcón Viajes i Carrefour Viajes.

El 28 de desembre, Fito & Fitipaldis va tancar la primera part de la gira després d’esgotar les entrades de 13 concerts en recintes amb un alt aforament. L’àlbum que es presenta a la gira, “Huyendo conmigo de mi”, ha aconseguit posicionar-se com un dels més venuts a Espanya i ja té més de 90.000 còpies venudes en menys des que es posés a la venda l’octubre de l’any passat.