El musical de Disney arriba a Tarragona

‘Mickey’s Music Festival’ es representarà de dijous a diumenge a la Tàrraco Arena Plaça

Per . Actualitzat el

Amb les entrades del primer passi gairebé exhaurides, el protagonista del musical de Disney ha vingut un dia abans a Tarragona per promocionar l’espectacle. L’ànec Donald, la Minnie i el Goofy acompanyaran al Mickey en aquest xou que farà pujar a 25 actors a l’escenari. Les icones de Disney faran un recorregut per tres de les pel·lícules més emblemàtiques de la factoria d’animació de Hollywood: Toy Story, la Sirenita i Aladdín.

«És la primera oportunitat pels més petits de la família de veure teatre», explica Nicolás Renna, director de l’empresa que produeix l’espectacle, que recorda que junt amb l’espectacle de Disney on Ice, «aquesta és l’única oportunitat de veure els personatges de Disney fora dels parcs».

De moment més de 6.500 persones han comprat l’entrada per anar a veure aquest musical que, segons ens han avançat, comença de la mà del Mickey Mouse a ritme de hip hop acompanyat de l’Aladdin, la Yasmín i el Geni. El reggae serà la música que farà que l’Ariel i els seus amics aquàtics ballin de valent i, com no podia ser d’una altra manera, Woody, Buzz Lightyear i Jessi, aniran acompanyats de música country.

«És un espectacle interactiu en el qual animarem als espectadors a què ballin amb nosaltres», anuncia en Pablo Ceresuela, un dels actors del Mickey‘s Music Festival.

L’estrena a Tarragona es durà a terme aquest dijous a les set de la tarda i la resta de passis el divendres a les set, dissabte a les quatre i a les set i diumenge a les dotze del migdia i a les quatre. Les entrades es poden adquirir a la mateixa TAP, al Corte Inglés, a Ticketmaster i a Proactiv.