Can Travé, de Solivella, continua sent un magnífic restaurant

Per . Actualitzat el

Els comensals que visiten el restaurant Cal Travé, de Solivella, poden apreciar l’esforç que la família Travé fa per millorar la decoració del local, que és molt agradable. Darrerament han incorporat unes grans fotografies noves a les parets, entre les quals destaca el gran mural de la vinya de la seva propietat, que se sumen a la foto de la família i a mil detalls de bon gust més ja existents, com els rellotges de paret o els instruments de vent.

Però el més important d’un restaurant és el menjar i es pot constatar que aquest continua sent el seu punt fort. Hi preval l’alta qualitat del producte i l’encertada elaboració amb punts de cocció molt assolits. Després de l’aperitiu de la casa, amb iuca i crema de carxofa amb cruixent de bacon, i d’acord amb el criteri de cuina de temporada que ofereix Can Travé, la carta presenta uns plats molt suggeridors i apetitosos. En el temps de fred, la calçotada pot ser una opció, com també ho poden ser carxofes amb bolets i foie; ous de corral amb foie, patates i tòfona; caneló de galta de vedella trufat; coca amb ceba caramel·litzada, formatge, poma i micuit; caragols a la llauna… De segon,  mitjana de Nebraska, una carn deliciosa feta a la brasa, acompanyada de verdures i patata; galta de porc ibèric pur de gla a la cassola; peus de porc a la brasa, bistec tàrtar… Cal destacar també el pa d’elaboració pròpia, en tres varietats. Per a postres, el suflé amb gelat de vainilla és una altra joia de la casa. Els petit four acompanyant el cafè són el final d’un bon dinar. Els vins provenen del mateix celler, concretament hi destaca el Sanstravé, Partida dels Jueus, collita del 2011, que acaben d’embotellar, i que és exquisit.

El servei és molt amable; l’ambient, perfecte i el local, ple de gom a gom. En definitiva, un restaurant de la Conca de Barberà que està desenvolupant una excel·lent tasca gastronòmica en un marc molt selecte.