Txus Garcia mostrarà «la nuesa del verb» al Cau

L’acció s’emmarca dins del projecte la Capsa Ambulant del Centre d’Art de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’artista Txus Garcia sortirà de la Capsa Ambulant d’Artistes per explicar-nos que fa aquest dissabte dia 14 de març a les 12h del migdia a la Sala el Cau de Tarragona. En aquesta sessió del projecte de mediació d’El teler de llum – Centre d’Art de Tarragona acompanyaran a la rapsoda queer en Joan Pascual (director de teatre), la Maria Roig (cineasta-documentalista) i la Manola de l’Atelier (supervedette travesti).

Els organitzadors descriuen l’acció pública amb Txus Garcia com «un microshow transgènere basat en el llibre Poesía para niñas bien (Ed. Cangrejo Pistolero). La poesia dins d’una capsa que s’obrirà al voyeurisme cruel de la diferència. Un glop de bon tequil·la: sec, directe al cap i al cor. Calent i “espavilador”, la performance proposada mostra la nuesa absoluta del verb recitat amb tendresa, lucidesa i mala llet. Sentit de l’humor dolçament brètol i des de la veritat mes dura. L’univers personal de l’autora queer t’atraparà i farà que t’entreguis incondicionalment a la més absoluta realitat: tots som el que som, “i no volem ser model de res”, com deia en Joan Brossa, al nostre propi cabaret de sentiments”».

No es recomana l’entrada a menors d’edat a aquesta acció.

Sobre Txus Garcia

Rapsoda queer que conjuga mala llet i tendresa en les seves performances. Mitjançant un verb irreverent i humorístic explora la realitat que hi ha més enllà de la ficció de la identitat imposada i juga amb el sexe i el gènere. El seu cabaret vital per a adults pretén destruir el binarisme i l’homogeneïtat per mostrar-nos la nuesa del que som com éssers humans bàsics: pell i cor.

Més info: txusgarcia.com