Salou segueix impulsant les iniciatives d’emprenedoria de la zona

L’Ajuntament organitza jornades sobre tècniques de venda i emprenedoria per potenciar el sector empresarial

Per . Actualitzat el

La regidoria de Promoció Econòmica de Salou ha decidit iniciar una nova ronda de xerrades informatives al voltant de l’emprenedoria que tenen l’objectiu d’orientar i ampliar els coneixements empresarials. Aquestes jornades, impulsades per la PIMEC i URV Emprèn, estan adreçades a empreses i a emprenedors. La idea és sintetitzar coneixements d’interès en poques hores “per tal de donar resposta a aquells que no disposen de més temps”, ha explicat l’alcalde de Salou Pere Granados, i així puguin gaudir de formació i informació pel seu propi projecte.

La primera trobada serà el dia 17 de març a la sala Costa Daurada del TAS, on s’oferirà el Seminari de Gestió i Tècniques de Venda per emprenedors. L’endemà, tindrà lloc la segona jornada a partir de les 9:30 del matí a la sala Europa del mateix resinte. En aquesta xerrada s’oferirà informació sobre l’ús de la factura electrònica. De cara al mes d’abril s’ha programat una nova sessió els dies 10 i 11 d’abril sota el nom “Curs Express d’Emprenedoria” amb la finalitat de guiar als nous emprenedors perquè puguin llençar el seu projecte al mercat.