El Teatre de Tarragona acull el quart Concert Benèfic

L’acte reuneix a les bandes dels conservatoris de Reus i Tarragona amb la col·laboració del Rotary Club

Per . Actualitzat el

Aquest dijous 19 de març, a dos quart de vuit de la tarda, el Teatre de Tarragona obrirà les seves portes per oferir una nova edició del Concert Benèfic. La iniciativa està organitzada pels Conservatoris de la Diputació i el Rotary Club, una organització internacional de líders empresarials i professionals que ofereixen serveis humanitaris. El concert estarà dividit en dues parts. La primera la banda de Tarragona i la de Reus tocaran peces per separat i a la segona les dues bandes s’agruparan formant un conjunt de 120 músics per tocar tres peces creades pels directors dels conservatoris. Aquest, serà el primer any que el conservatori de Reus participa en la iniciativa.

Amb aquest acte es vol aconseguir cridar l’atenció del nombre més gran de persones possibles per poder recollir el màxim de diners possibles per ajudar a entitats o projectes socials. El menjador social de Bonavista, UNICEF i la Fundació Rotaria que lluita per l’eradicació de la pòlio són les tres entitats escollides per rebre els beneficis que es treguin del concert. Pere Jornet, president del Rotary Club, preveu que s’aconseguiran prop de 5.000 euros que es repartiran entre les iniciatives.

Les entrades es poden aconseguir al conservatori de música de Tarragona i tenen un preu de 10 euros, el total de l’import es destinarà a la recollida de diners.