El Port de Tarragona presenta el Pla d’Acció Comercial 2015

Les noves estratègies tenen l’objectiu de consolidar el posicionament del Port a nivell Espanyol i al Mediterrani

Per . Actualitzat el

La seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona ha reunit, avui, més de 50 representants de la comunitat portuària de la ciutat que han assistit a la presentació del Pla d’Acció Comercial per aquest any. Genoveva Climent, directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, ha explicat que les cinc àrees estratègiques que centraran les accions que duran a terme en els pròxims mesos seran: la projecció internacional, els creuers, la sostenibilitat, les infraestructures i la diversificació de tràfic. Per aconseguir una major impacte de promoció, el Port participarà en fires i esdeveniments sectorials internacionals, dos escenaris clau per consolidar la presència del Port de Tarragona en l’àmbit europeu i internacional.