Cunit i Calafell reclamen millores en el transport públic

Els municipis demanen a la Generalitat serveis amb preus més assequibles i que facilitin l’exepriència dels usuaris

Per . Actualitzat el

Els ajuntaments de Calafell i Cunit s’han reunit, un cop més, per treballar de forma conjunta amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Ricard Font. L’objectiu és aconseguir millores de mobilitat en benefici dels veïns d’aquests dos municipis. En aquesta ocasió, la reunió ha estat centrada en el transport públic. La primera demanda que s’ha fet és la reducció del preu del bitllet de l’autobús que comunica Cunit amb l’Hospital Residència Els Camils, especialment de cara a la gent més gran.

Per altra banda, els municipis demanen al servei ferroviari de la Generalitat que estableixi una tarifa més econòmica per connectar Cunit i Calafell i que avanci uns minuts el primer tren matinal perquè els usuaris puguin arribar abans de les 7 del matí a Barcelona. Per últim, s’ha proposat que els trens procedents de Barcelona s’aturin a la via més propera a l’estació de tren per evitar que la gent travessi les vies i no es generin situacions de perill.