Vila dels Àngels, un tros de cel a Coma-ruga

Per . Actualitzat el

Descobrir una autèntica casa d’indianos convertida en restaurant de gust exquisit, fregant la magnífica platja de Coma-ruga no és fàcil. Aquesta luxosa joia, embolicada de palmeres i pins, com un tros de cel en aquesta turística població de la Costa Daurada, la trobem a Vila dels Àngels.

Cal destacar també l’esplèndida terrassa per al bon temps i els petits menjadors també amb terrassa i vistes del primer pis.
A més de sentir-se com a casa per l’amabilitat del servei familiar que acarona els comensals, es menja estupendament amb plats certament deliciosos de la cuina mediterrània de producte, treballada amb honestedat i dedicació.

El xef propietari, Jordi Carbonell, va néixer prop dels fogons, ja que el seu pare, pescador i bon cuiner, va regentar amb la família a la mateixa població el restaurant Víctor, durant 25 anys i des del passat estiu es van traslladar a aquest nou establiment preciós.

En aquesta nova singladura de professionalitat en la restauració, la família Carbonell-Herrero, amb l’esposa del xef, Àngels Herrero, al capdavant de les sales, ofereix una carta de plats mariners molt apetitosos, entre els quals destaquen els arrossos i els peixos i mariscs de les llotges de Vilanova i Tarragona, en elaboracions tradicionals com suquets, sarsuela, a la sal, a la planxa.

El restaurant també té un bon menú diari per 20 euros, amb pa, aigua, vi de la casa i IVA inclòs en el qual el comensal pot escollir entre 10 primers (escudella barrejada, timbal d’escalivada amb formatge de cabra, musclos de roca del Delta amb sofregit de tomàquet, còctel d’alvocat, cranc i llagostins, fritada de pelaies i calamars…) set segons (paella mar i muntanya, fideus rossejats amb el seu puntet d’allioli, orada a l’esquena amb refregit d’alls i vinagre, lluç a la romana amb samfaina catalana…) i postres. Els caps de setmana el menú és de 25 euros.

Cal tenir en compte els suggeriments del dia, segons el mercat.

En definitiva, un lloc encantador per menjar molt bé en un ambient selecte i amb vistes precioses.