Torna el Mercat Català

La 6a edició del certamen tindrà lloc els dies 14 i 15 de març a l’avinguda President Companys de la ciutat

Per . Actualitzat el

El pròxim cap de setmana, dies 14 i 15 de març, tindrà lloc la sisena edició del Mercat Català, que es realitza cada any a l’avinguda President Companys de la ciutat de Tarragona.

En aquesta nova edició, com cada any, el visitant podrà trobar bijuteria i complements, peces de roba, articles per a la llar i de decoració, embotits, formatges i altres elements gastronòmics. També hi haurà un bar per menjar i beure a preus molt assequibles.

Durant els dos dies que durarà la fira hi haurà diferents actuacions, així, el dissabte dia 14, de les dotze a la una del migdia, actuarà la Colla Gegantera Esmarris de Creixell; a la tarda, de les sis a les set del vespre, serà el torn de l’entitat Sac de Gemecs de Tarragona i, finalment, de les set a dos quarts de vuit del vespre hi haurà una minidisco infantil a càrrec de Susanita Pinceles.

El diumenge dia 15, de les dotze a la una del migdia, els visitants podran gaudir d’una actuació de sardanes a càrrec de colla sardanista La Lira Vendrellenca i, finalment, de les sis a les set de la tarda hi haurà un espectacle d’animació amb xanquers a càrrec del Grup Sidral de Tarragona.

Durant tot el cap de setmana que duri el Marcat Català els visitants que ho desirgin podran participar en tallers i assistir a diferents demostracions. L’horari d’obertura del Mercat serà de les 10 del matí a les nou del vespre.