Felip VI visitarà la ciutat per conèixer els preparatius dels Jocs Mediterranis

És previst que es deplaci als terrenys on s’ha de construir l’anella olímpica, al barri de Campclar, i també a la TAP i a la Tabacalera

Per . Actualitzat el

Els Jocs Mediterranis van cremant etapes. En pocs dies es farà efectiva la constitució del Comitè d’Honor dels Jocs, acte al qual assistirà el rei Felip VI, que visitarà la ciutat el pròxim dia 16 de març.

Segons ha confirmat l’Ajuntament de Tarragona, el monarca espanyol presidirà l’acte que tindrà lloc al Teatre Tarragona. Abans, Felip VI serà rebut l’alcalde Ballesteros i la resta de la corporació. És previst que durant la seva estada, Felip VI visiti la zona on s’ha de construir l’Anella Mediterrània, al barri de Campclar, i altres indrets com la Tàrraco Arena Plaça, que acollirà diferents disciplines esportives, i l’edifici de la Tabacalera. Finalment també es parla d’una visita al conjunt patrimonial de Tàrraco i a la catedral de la ciutat.

Reunió del COI

D’altra banda, en el marc de les reunions periòdiques que realitza el Comitè Internacional fins a l’inici d’uns Jocs Mediterranis, Tarragona acollirà una nova reunió de treball dels seus membres els dies 12 i 13 de març. El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha manifestat que «com ja va passar l’any passat el Comitè Internacional torna a visitar-nos per realitzar una de les seves periòdiques reunions de treball. Per nosaltres és molt important».
Les jornades de treball estaran dividides d’una banda, en reunions tècniques del Comitè Executiu i les Comissions Tècniques del CIJM i de la mateixa organització dels Jocs Mediterranis, i de l’altra en visites tècniques a alguns equipaments de la demarcació.