IKEA no frena la seva arribada a Tarragona

Xavier Tarrès assegura que en un termini d’uns quinze dies es farà l’aprovació inicial del pla parcial 10

Per . Actualitzat el

Una notícia publicada aquest diumenge al diari El Economista ha posat en alerta als tarragonins. El diari espanyol informava que «IKEA frena una inversió a Espanya de 2.500 milions d’euros». A la mateixa notícia fa menció a Tarragona sense acabar de deixar clar el futur de la botiga que s’ha d’obrir a la nostra ciutat. Amb tot, en declaracions a NotíciesTgn, el departament de premsa d’IKEA a Espanya explica que «IKEA no ha frenat ni cancel·lat cap inversió. Seguim amb el nostre pla d’obrir formats tradicionals (botigues i centres comercials) en els propers anys en localitzacions com Catalunya, Navarra, Galícia, Madrid, Comunitat Valenciana i Andalusia ia aquests afegirem nous formats, en aquestes o altres localitzacions de la Península, que es s’inclouen en la nova estratègia Multicanal (botigues més petites, punts de lliurament com el que anem a inaugurar en breu a Pamplona, ​​que és el primer projecte d’aquesta nova estratègia, l’e-commerce, un nou web, nous punts logístics, nous dispositius per a mòbils ….) en definitiva, no només no frenem res sinó que evolucionem i afegim tipologia de projectes als quals desenvolupem ara».

Pel que fa a Tarragona, expliquen que no hi ha cap canvi. «Seguim endavant amb el projecte. No tenim data d’obertura ni donarem dades d’inversió i d’ocupació encara però estarem en el curt termini amb tots els tarragonins. El projecte està viu, en fase de tramitació urbanística. L’Ajuntament de Tarragona és el responsable d’això, quan es tanqui tots els requeriments en matèria d’urbanisme, anunciarem dates i altres dades».

En aquest sentit, el regidor responsable de Projectes, Xavier Tarrès, ha explicat al NotíciesTgn que «ben aviat es durà a terme l’aprovació inicial del Pla Parcial 10», que és el que ha de facilitar l’arribada de la multinacional sueca a la nostra ciutat. Tarrès afirma que en uns quinze dies aquesta aprovació es farà realitat ja sigui a travès del ple o de la junta de govern.