Mas fa de Vila-seca «un exemple per a una Catalunya millor»

El president ha presentat a Josep Poblet com a candidat a l’alcaldia del municipi de la Costa Daurada

Per . Actualitzat el

El president de la Generalitat i de Convergència i Unió, Artur Mas, ha presentat davant la militància de Vila-seca, el candidat de la federació per a les properes eleccions, Josep Poblet, que repetirà per setena vegada com a cap de llista per CiU. El president Mas ha destacat la trajectòria de Poblet i del seu equip i la feina realitzada de forma «impecable» durant aquests anys i ha remarcat que «és evident que en els darrers 25 anys Catalunya ha donat un gir com un mitjó, però difícilment trobaren cap municipi  on la transformació hagi estat tant important». Artur Mas ha alabat també la tasca humana i integradora com a actiu per fer créixer una ciutat: «No només serveix l’esforç dedicat a la transformació urbanística, sinó l’esforç a millorar la vida i el benestar de les persones».

Artur Mas ha estès  una mà a Josep Poblet i el seu equip fent referència als moments difícils pels quals poden passar els polítics i ha destacat algunes de les qualitats que s’han de tenir per poder guanyar la confiança de les persones: «Els nostres representants han de ser persones treballadores, properes, eficaces, sensibles, i honestes. Això es necessita per poder guanyar el respecte i la confiança. I l’equip de Josep Poble ho té».

El president ha presentat Vila-seca com un «dels  grans exemples que tenim a Catalunya» i ha considerat que «Vila-seca és el clar exemple de com s’han de fer les coses: política equitativa, modernitzar les seves estructures, reactivació econòmica i enfortir l’ànima social . Treballar en la justícia social i multiplicar les oportunitats de la gent». Per acabar Artur Mas ha manifestat que «he vingut per poder posar Vila-seca com un exemple, com un referent; però he vingut, perquè hi havia en Poblet».

Una feina «audaç, encoratjadora i escrupolosa»

Per la seva banda, el candidat, acostumat a conrear majories absolutes, ha enumerat els motius pels quals es torna a presentar, que són «personals, cívics, d’ètica política i d’acció de govern». Ha defensat la seva honradesa a l’hora de posar el municipi per davant de qualsevol altra premissa, i ha qualificat la seva tasca política i del seu equip com a «audaç, encoratjada i escrupolosa».

Poblet ha agraït especialment el suport dels veïns de municipi que «he sentit en tot moment al meu costat». Ha afirmat que quan es treballa durant tants anys de forma «tant intensa s’ha de saber entomar el desgast», però ha assegurat que en cap cas això l’ha afeblit per «continuar defensant els projectes i, sobretot, les persones».

Poblet ha tancat la seva intervenció, defensant el seu programa amb la feina realitzada aquests darrers anys: «60 milions d’euros ens avalen. Els compromisos adoptats, són ara ja una realitat. Vila-seca ha esdevingut allò que somniaven. Aquesta és la nostra targeta de presentació».

A la presentació han assistit més de sis-centes persones del municipi, així com representants de la vida pública i política de la comarca, i membres destacats de CDC com Joaquim Nin, Delegat del Govern de la Generalitat i responsable de Política Municipal de la Federació de CDC al Camp de Tarragona, que ha destacat del candidat Josep Poblet els seus valors «sòlids, la disciplina i el rigor que el caracteritzen, els seu joc net, la solidaritat, l’esperit integrador i la capacitat en transformar Vila-seca en una ciutat de primera».