CEPTA fomenta les contactes entre empreses

Avui s’ha dut a terme la primera sessió de les jornades Presentacions d’Empreses

Per . Actualitzat el

CEPTA ha acolllit aquest divendres al matí la primera de les sessions de les jornades Presentació d’Empreses, unes trobades empresarials que la confederació organitzarà de manera periòdica que beuen de l’esperit del networking per fomentar la creació de nous contactes entre les empreses participants i l’establiment de noves línies de negoci.
En aquesta primera trobada, han estat quatre les empreses que han presentat el seu model de negoci a la resta d’assistents, que s’han reunit a les instal•lacions de la confederació empresarial de l’Avinguda Roma de Tarragona.
Les presentacions han anat a càrrec de Salut i Treball (Prevenció de Riscos Laborals), Ateneu Privacy Consulting (adaptació de les empreses a la Llei de Protecció de Dades), Northgate Renting Flexible (renting flexible de vehicles a mida de cada negoci) i SEARE Reus Enginyeria S.L (serveis d’enginyeria especialitzats per a empreses).
Les empreses han fet presentacions del seu projecte per separat i, posteriorment, tots els assistents a l’acte han participat d’un esmorzar-networking per tal d’intercanviar idees i posicionaments de negoci, amb l’objectiu de buscar noves sinergies amb les empreses que han presentat el seu projecte.
Aquesta iniciativa que avui ha viscut la primer edició es repetirà amb periodicitat trimestral, i es preveuen noves edicions de les Presentacions d’Empreses els pròxims mesos de juny i setembre.