La Costa Daurada assisteix al Saló de Turisme de Lió

Els assistents a la fira han mostrat molt d’interès, sobretot en l’oferta campista i de camps de golf

Per . Actualitzat el

El Patronat de Turisme de la Diputació s’ha traslladat fins a la regió de Rhône Alpes per assistir al saló de Turisme de Lió del 27 de febrer a l’1 de març. L’estand acollia representants turístics de Cambrils, Salou, Vila-seca i PortAventura i ha tingut un gran èxit de visites durant la fira. Els assistents del Saló han pogut informar-se de l’oferta turística que la Costa Daurada ofereix als turistes francesos, un dels mercats més fidels a la nostra destinació. La proposta promociona els tres municipis amb l’objectiu d’incrementar els visitants durant la temporada turística de 2015. L’estand oferia informació sobre l’allotjament a la zona, les activitats a fer fora i rutes culturals que poden fer-se a la Costa Daurada, juntament amb els vols directes de Lió a Barcelona.