Òscar Ramírez presenta el seu nou llibre, ‘Invasió de camp’

Divendres 6 de març, a les 20 hores al Cafè Metropol

Per . Actualitzat el

El pròxim divendres, dia 6 de març, es presenta Invasió de camp, de l’escriptor Òscar Ramírez, al Cafè Metropol Espai Cultural. Durant l’acte de presentació intervindran Manuel Rivera, director de Silva Editorial, i el mateix Òscar Ramírez (autor del llibre) i es llegiran fragments de l’obra a càrrec de Victòria Forns, Cori Fargas, Montse Farrés i Alejandro Pérez Machado. A més l’acte inclourà una actuació del grup musical El Nord.

Invasió de camp (Silva Editorial, 2015) és, segons el seu mateix autor, «un llibre de poemes, aforismes i pensaments lleugers: un nou exercici d’agricultura mental, de pagesia emocional que es configura amb pensaments vitalistes i reflexions sobre la vida. Aquesta obra parla sobretot de necessitats que ens envolten cada dia: la de compartir amb els altres però també buscant espais de solitud, la de sortir endavant amb fortalesa sent conscient de les pròpies febleses, la de somriure a la vida malgrat que aquesta insisteixi a girar-te sovint l’esquena. També es parla de l’amor, de la mort, dels petits gestos, dels paisatges nous, de les persones i dels seus hàbits. Tot plegat, emocions i situacions envaeixen el nostre camp vital.»

Oscar Ramírez és periodista de professió i ha treballat a ràdio, a televisió, premsa escrita i gabinets de premsa. Pel que fa a la seva faceta d’escriptor cal destacar que aquest és el catorzè llibre que escriu comptant els que signa sol o en companyia d’altres autors.

De poemes, pensaments breus i aforismes ha publicat Esperando la ausencia (2010), Pensaments lleugers (2010), Aforo Completo/Tutto al completo (2011), Agricultura Mental (2013) i Cafè Nuage (2013).