S’obre el termini d’incripció pels actes de les festes de Sant Magí i Santa Tecla

Les entitats, associacions i col·lectius podran apuntar-se per oferir les seves activitats durant les festes

Per . Actualitzat el

Des d’avui fins al 29 de maig a les 14 hores, les entitats, associacions i col·lectius de la ciutat podran lliurar les fitxes d’inscripció per participar en les festes de Sant Magí i a les festes de Santa Tecla. Les dades es podran omplir a través d’Internet a la web de tràmits de l’Ajuntament, per correu electrònic o a la recepció de l’Antiga Audiència a Tarragona. Per altra banda, també s’ha donat el tret de sortida al concurs d’idees pel cartell de Santa Tecla de Tarragona 2015. Una competició adreçada principalment a professionals del disseny gràfic i la publicitat que podran presentar les seves propostes entre el 20 i 30 d’abril.