S’obre la convocatòria de les propostes dels tallers creatius del Minipop

Les 14 propostes que se seleccionin acompanyaran les actuacions artístiques del festival

Per . Actualitzat el

El festival Minipop, a més d’oferir diferents espectacles de música independent, circ o fires, organitza tallers creatius que duen a terme artistes locals que volen potenciar la creativitat dels més petits i apropar l’art contemporani a tots els públics. Com cada any, la majoria d’aquestes activitats es faran dissabte dia 6 de juny a l’Espai Tallers al passeig de les Palmeres. Però, aquest 2015, es podrà gaudir de dues dinàmiques el divendres 5 a la tarda que potenciaran la Nit de Cinema Oriental, per tant, els tallers estaran relacionats amb aquesta temàtica.

Les propostes es podran enviar a través de correu electrònic fins al 17 d’abril i han de descriure activitats d’una durada d’entre 10 i 15 minuts pensades per a un públic d’entre 3 i 10 anys. El 28 d’abril es publicaran els tallers escollits que gaudiran de dues hores i mitja per realitzar el taller durant el Minipop.