Raquel Sastre actuarà al Highland Tarragona per primer cop

Guionista de diferents programes i sèries, s’ha consolidat com una de les cares més reconegudes del canal Comedy Central

Per . Actualitzat el

Les nits de monòlegs al Highland tornen amb l’actuació de Raquel Sastre aquest divendres dia 6 de març a les 22:30 de la nit. Sastre és una monologuista reconeguda gràcies a les seves aparicions al canal de comèdia d’origen nord-americà Comedy Central. A més, ha aparegut en programes nacionals com “La hora de José Mota” a TVE i ha estat guionista de “El Hormiguera” d’Antena 3. Actualment, és guionista de la sèrie “La que se avecina” de Telecinco. Sastre es defineix com una còmica innata i feta a si mateixa que no ha assistit ni a cursos, ni màsters, ni tallers.

Tarragona vol seguir impulsant la marca comèdia de la ciutat. Durant els darrers cinc anys, s’ha aconseguit que els millors còmics del país passessin per Tarragona.