L’Ajuntament inicia el concurs d’idees pel pàrquing Jaume I

En una primera fase, es recolliran les opinions dels ciutadans i es convertiran en projectes tècnics que es presentaran al concurs

Per . Actualitzat el

El consistori tarragoní, juntament amb l’Empresa d’Aparcaments Municipals, ha donat el tret de sortida a la convocatòria del concurs d’idees pel pàrquing situat a la Part Alta de la ciutat. A través d’una enquesta ciutadana es recolliran les propostes més desitjades sobre l’ús d’aquest espai, tant a l’interior com a l’exterior. Un cop recopilada aquesta informació, es redactaran les bases del concurs d’idees en el qual podran participa professionals o equips d’àmbit tècnic. Aquells que vulguin formar-ne part, hauran de presentar un estudi tècnic valorat econòmicament que resolgui l’ús del Jaume I. Durant el mes següent, el tribunal municipal, format per tècnics i representant polítics del govern i dels grups municipals, triarà les 5 propostes que passaran a l’última fase. Els seleccionats tindran tres mesos per fer un avantprojecte financiat amb la dotació econòmica de 1.500 euros que hauran rebut com a gratificació per superar les anteriors etapes. Finalment, les propostes s’exposaran públicament i s’engegarà una nova votació ciutadana. El resultat es tindrà en compte en la decisió del tribunal tècnic, que serà l’encarregat d’atorgar el projecte a una de les candidatures.