La reforma de la Llei Concursal dóna noves oportunitats empresarials

El nou marc jurídic permet rellançar les empreses que es troben en una situació econòmica d’endeutament

Per . Actualitzat el

La Conferència Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha organitzat pel pròxim dia 12 de març la jornada: La nova Llei Concursal solució al tancament d’empreses viables? La reforma d’aquesta llei es va dur a terme a finals de 2014 en mans del Govern central i té l’objectiu de facilitar a les empreses el seu funcionament permetent que no s’hagin de liquidar i perdre necessàriament el patrimoni empresarial i privat. La xerrada vol difondre les noves opcions que planteja el nou marc jurídic i, així, ajudar a les empreses que es trobin enmig d’aquesta situació i vulguin emparar-se en la nova Llei per poder salvar el seu negoci. La conferència començarà a les 18 hores a la seu de CEPTA a l’Avda. Roma i anirà a càrrec del Magistrat-Jutge titular del jutjat Mercantil núm. 1 de Tarragona, César Suárez que exposarà detalladament els punts de la nova llei i resoldrà els dubtes dels assistents.