Tarragona celebra el Dia Internacional de les Dones

Dilluns dia 2 tindrà lloc la inauguració de la mostra ‘Les dones del moviment veïnal d’ahir i d’avui’, al Pati Jaume I

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha programat un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones, que es commemora el 8 de març. Els actes comencen el mateix dilluns, 2 de març, a les 18 hores amb la inauguració de la mostra Les dones del moviment veïnal d’ahir i avui, al Pati Jaume I, organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i que repassa l’aportació de les dones al moviment veïnal tarragoní.

Els actes centrals de commemoració del Dia Internacional de la Dona, però, seran el divendres, dia 6 de març. A les 11.30 hores es lliuraran els guardons del 15è Concurs Literari Relats de Dones i es farà la lectura de les obres premiades al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. Tot seguit, a les 13.00 hores a les escales de l’Ajuntament a la plaça de la Font, es llegirà el Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones. A continuació se celebrarà un dinar dels col·lectius de dones al l’Hotel Imperial Tàrraco. La jornada culminarà a les sis de la tarda amb el lliurament, a la sala de plens del consistori, dels punts de llibre “Tarragonines”, que enguany es dediquen a Carme Castillo Pérez, Teresa Carrera González, Dolors Comas d’Argemir i Cendra i Ana M. Caparrós.programa