Ciberàgora 2015 ressalta la importància de les TIC a la societat actual

La primera jornada s’endinsarà en l’ús de les tecnologies de la informació en la cura de la salut i prevenció

Per . Actualitzat el

L’Institut Municipal d’Eduació acull, dimarts vinent dia 3 de març, la primera xerrada de la Ciberàgora 2015. Aquestes jornades estan organitzades per la Xarxa de Telecentres i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City i s’han fixat tres jornades prèvies i una jornada principal, durant el 2015. Les xerrades giraran al voltant de salut, igualtat i creativitat i estan obertes a tothom gratuïtament.

La primera jornada de Ciberàgora aplagarà professionals de l’àmbit sanitari que tenen experiència en l’aplicació de les tecnologies en el camp de la salut. A partir de les 18.30 h, es podran escoltar ponències sobre protecció de dades, drets dels pacients, el projecte Història Clínica Compartida de Catalunya i l’aplicació Tobbstop per deixar de fumar. L’acte comptarà amb la presència de membres de l’Institut Català de la Salut i la Xarxa Sanitària Santa Tecla.