Agustí Forné, rellevat del capdavant de la delegació de TV3 a Tarragona

Coia Ballesté (Catalunya Ràdio) i Anna Massip (TV3) dirigeixen la nova delegació que fusiona la redacció dels dos mitjans públics al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Per . Actualitzat el

Segons publica delCamp.cat, després de més de 23 anys, la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha decidit rellevar del capdavant de la delegació a Tarragona a Agustí Forné. El periodista tarragoní s’havia convertit un referent de la informació de casa nostra als informatius en desconnexió als migdies a Televisió de Catalunya. La corporació ha aprovat, a proposta del seu president, Brauli Duart, la unificació de les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio per adaptar-ne les estructures i millorar l’eficiència dels recursos disponibles. I aixó també ha implicat rellevar a Forné de delegat de la Televisió de Catalunya a la demarcació de Tarragona.

El mitjà digital informa que el seu lloc l’assumeix la periodista reusenca Coia Ballesté, de Catalunya Ràdio. Anna Massip, fins ara subdelegada de TV3, segueix en el càrrec. Actualment és Massip qui presenta els informatius TN Comarques al migdia. Les redaccions de les noves delegacions dels serveis informatius de la CCMA treballaran unificades orgànicament i funcionalment a partir d’aquests nomenaments i, en una segona fase, s’adaptaran les instal·lacions perquè al més aviat possible, i en funció de les característiques de cada seu, comparteixin un espai únic a cada delegació.

Currículum de la delegada:
Coia Ballesté i Brumós (Reus, 1967). Actualment, era delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona. Ha estat coordinadora d’El matí de Catalunya Ràdio, coordinadora de Catalunya Informació i sotscap del departament d’Esports. Ha format part de l’equip de Joaquim Maria Puyal a La TdP i ha estat a membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a la Cadena SER i la COPE.

Currículum de la subdelegada:
Anna Massip (Falset, 1972). Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 1999 era ENG i subdelegada a la delegació de Tarragona de TV3. Abans d’incorporar-se a Televisió de Catalunya, havia estat cap de redacció a Ràdio Falset, corresponsal a la comarca del Priorat per al Diari de Tarragona, corresponsal a les comarques del Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta del Nou Diari, col·laboradora a COM Ràdio i corresponsal al Priorat, Terra Alta i Ribera d’Ebre per a La Vanguardia. En l’àmbit de televisió, també havia fet tasques de càmera, muntatge i redacció per a la productora Seqüència i havia estat cap de redacció de Canal Reus TV.