Salou diu adéu a Esteve Blasi Ferran, fill predilecte del municipi

Avui s’ha instal·lat la capella ardent a l’Ajuntament i demà es farà el funeral a l’església de Sant Maria del Mar

Per . Actualitzat el

La sala de plens de l’Ajuntament de Salou s’ha convertit aquesta tarda en la capella ardent del fill predilecte de Salou, empresari turístic i membre de la Junta Gestora de Salou (1990-1991), Esteve Blasi Ferran, mort aquesta passada nit als 88 anys.

Avui, la corporació en ple –encapçalada per l’alcalde, Pere Granados– li han donat l’últim adéu en una recepció institucional al fèretre i han acompanyat la família del difunt en aquests moments. A l’entrada a la sala de plens ha rebut una càlida i sonora benvinguda amb l’aplaudiment dels presents.

Així, l’Ajuntament de Salou ha obert les portes per acollir la capella ardent de Blasi durant tota la tarda i restarà oberta avui fins a les 9 de la nit. Demà, la vetlla es reprendrà fins a la una del migdia.

El funeral tindrà lloc demà divendres a les 5 de la tarda a l’Església Santa Maria del Mar.