Salou ultima les obres del nou pavelló poliesportiu

L’equipament està situat enmig d’una zona d’elevada concentració de centres escolars

Per . Actualitzat el

En un mes ha de quedar enllestida l’obra de construcció d’una nova pista poliesportiva i parc públic al sector 01. Es tracta d’un nou equipament que s’enclava dins d’un àmbit on hi ha una elevada concentració d’escoles: al costat del centre d’educació permanent Atenea; l’escola Salou i Vora-mar; la llar d’infants Cavallet de Mar i també el col·legi Elisabeth. Així, en aquests terrenys públics de gairebé dues hectàrees de terreny -ubicat entre els carrers de Pau Casals, Antoni Gaudí i Maria Castillo-  s’hi està duent a terme una gran actuació  que preveu la urbanització i ordenació del solar amb la construcció d’un gran parc públic amb zona verda, que integraria diversos equipaments. Un d’ells, el més important, és la pista poliesportiva coberta de 2.400 m2, que disposa d’espai suficient per a dues pistes d’entrenament transversals o una de competició longitudinal dedicades al bàsquet o futbol sala. A més, disposarà de 6 vestuaris i magatzems; grades per a 120 persones i servei de bar, i podrà donar també cobertura a tota l’activitat exterior del parc on es construirà una pista per a educació viària i de patinatge; un circuit de bicicleta, dues pistes de pàdel i una zona d’aparcament; tot unit per camins pavimentats, enjardinament i arbrat.

En una visita d’obres, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, a més de la regidora de manteniment de la ciutat, M. José Rodríguez, i altres tècnics, han constatat l’evolució de les obres del que serà el tercer pavelló cobert del municipi i el que tindrà la pista de joc més gran de tots tres, amb unes dimensions de 45 x 34 metres. Pere Granados es mostrava molt satisfet per poder dur a terme una obra d’aquesta magnitud que supera el milió d’euros en uns moments en què la disponibilitat econòmica és la que és. “El nostre govern ha tingut capacitat per mantenir un nivell de gestió molt positiva que ara ens ha permès tirar endavant aquest equipament esportiu que tanta falta ens fa».