Gairebé 8.000 persones passen per la Capsa de Música de Tarragona el 2014

L’espai acull diferents tipus d’activitats i s’ha consolidat com la seu de l’aMt

Per . Actualitzat el

Durant l’últim any, les instal·lacions de la Capsa de Música han vist com ha augmentat un 21% el nombre d’assistents en relació al 2013, situant la xifra al voltant de les 8.000 persones. La feina conjunta de l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha permès ampliar les possibilitats d’aquests espai. La Capsa ha ofert música en viu en 13 concerts al llarg del 2014 i ha donat l’oportunitat de formació de tècnics i de voluntaris que han ajudat al funcionament de l’equipament musical. Les instal·lacions també s’han prestat a altres activitats i actes ben diversos, com gravacions d’entrevistes o l’ús de l’espai per part de TGN 2017. També, l’aMt ha establert la seva seu social en aquest espai, on hi celebren diferents assemblees informatives i reunions.