El mercat Fora Estocs incorpora un nou espai de degustació

Tindrà lloc el dia 28 de febrer a la Rambla del Vendrell

Per . Actualitzat el

El dissabte dia 28 de febrer, de les 9 del matí a  les 9 del vespre, tindrà lloc una nova edició del Mercat Fora Estocs d’hivern, el colofó final a les rebaixes. Durant tot el dia se celebraran sortejos entre el públic visitant que hi hagi fet les seves compres.

S’hi podrà trobar roba, complements, calçat, roba infantil, roba interior, roba per la llar, material de so i  informàtic, roba i material esportiu, bijuteria, marroquineria, decoració… Tot repartit en més de  quaranta parades que convertiran la Rambla en el gran centre comercial del Vendrell a l’aire lliure.
Segons els seus organitzadors, el Centre d’Iniciatives Turístiques, la cita s’ha convertit en un referent en aquest tipus  de mercats. D’una banda, és una oportunitat per al comerç de proximitat de treure’s els estocs que han quedat de la  temporada  i, per una altra, és una gran via de posicionament del municipi a causa de la gran  afluència de public que atreu. Per aquest motiu des del CIT recorden la importància de  participar en aquesta jornada per tal d’assegurar la seva continuïtat, sobretot per part dels comerços  adherits al CIT.
Durant tot el dia tindran lloc sortejos entre totes les persones que hi comprin. Per altra  banda, a les 18,30 hores, l’escola de ball Urban Manbo, una nova escola ubicada dins de l’espai gimnàs per formar-se en salsa i bachata, oferirà una exhibició d’aquestes dues modalitats.

Aquesta edició del Fora Estocs presenta com a novetat un espai gastronòmic, una altra alternativa per al públic que visita la ciutat on productors de vi, cava, pasteleria, formatges, embotits, etc., del Vendrell i de la comarca oferiran degustacions i petits tastets dels seus productes a partir de les 11 del matí i durant tot el dia, a l’espai situat a la banda de la font. La copa corporativa i els tiquets per a les degustacions es podran comprar a l’envelat del  CIT.