La ciutat podria recuperar aviat el Fortí de la Reina

Una iniciativa de caràcter privat podria donar un nou ús a aquest espai després de l’enderrocament, fa sis anys, del restaurant que l’ocupava

Per . Actualitzat el

Segons va anunciar l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, al programa Línia Directa de Tarragona Ràdio, la ciutat podria recuperar l’espai del Fortí de la Reina, de la mà d’una iniciativa privada que «complirà estrictament la llei».

Cal recordar que ara fa sis anys, el restaurant que ocupava aquest baluard defensiu, i que duia el mateix nom, va ser enderrocat arran d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Acabaven així deu anys de litigis entre l’Ajuntament de la ciutat i Rosa Elias, la veïna que va denunciar que l’establiment s’havia construït en un espai catalogat com a zona verda.

Durant el mateix programa de l’emissora local, Ballesteros va valorar positivament la darrera edició del Carnaval de Tarragona anunciant que per l’any que ve es plantejaran allargar el recorregut de la rua de dissabte cap a la zona de Joan XXIII.