El TRACK del Vendrell aplegarà 94 grups de tot Catalunya

Per demarcacions, Barcelona és la que aporta més formacions, 54, seguida de Tarragona, amb 32

Per . Actualitzat el

Un cop tancat el període d’inscripcions, un total de 94 bandes musicals de tot Catalunya participaran en l’edició d’enguany del TRACK, Concurs de Música del Vendrell.

Segons la procedència dels grups, segons la seva demarcació, Barcelona és la que aporta més presència amb 54 formacions, seguida de Tarragona amb 32, Girona amb 5 i per últim Lleida amb 3. De tots els inscrits, 20 són de la comarca del Baix Penedès.

El jurat del Track escollirà els 8 finalistes, 3 dels quals hauran de ser del Baix Penedès (s’entén per un grup del Baix Penedès aquell en què almenys un component estigui empadronat a la comarca) i 5 grups seran de la resta de comarques de Catalunya.

El jurat farà un procés de selecció en diferents fases fins a tenir els vuit finalistes del TRACK, que durarà entre el 20 de febrer i el 19 de març de 2015. El jurat durà a terme la selecció dels finalistes i els dos grups que quedaran a la reserva escoltant els temes que els membres dels grups han seleccionat prèviament i que han presentat a través de la pàgina web del concurs. El nom dels grups finalistes i els que quedaran a la reserva es publicaran al web del TRACK el dia 20 de març de 2015.