Alumnes de l’escola Salvador Espriu visiten l’Ajuntament

Van fer diferents preguntes a l’alcalde Pere Compte, com ara quant cobra i on es construirà el nou institut, entre altres

Per . Actualitzat el

Ahir dijous, més d’una quarantena d’alumnes de 4t de l’Escola Salvador Espriu van visitar l’Ajuntament de Roda de Berà per conèixer de prop el seu funcionament.

L’alcalde, Pere Compte, acompanyat pels regidors Pere Virgili, Isabel Mondéjar, Llorenç Miró i Cèlia Treserres, els va rebre a l’entrada de l’Ajuntament, on se’ls van lliurar una llibreta amb l’organigrama municipal. Tot seguit, van pujar a la sala de plens de la primera planta on els alumnes van sotmetre Pere Compte a una bateria de preguntes que tenien preparades com ara quants anys fa que és alcalde, quants diners cobra, on es construirà el nou institut o què se’n fa, de les restes de poda.

Posteriorment, es van dividir en dos grups per iniciar el recorregut  per totes les dependències de l’Ajuntament. Van visitar el Cadastre i els departaments de Serveis, Medi Ambient, Urbanisme, Secretaria,  Serveis Jurídics, Secretaria d’alcaldia, Informàtica, Intervenció i els despatxos de l’alcalde i els regidors.

Finalment, els alumnes van baixar a la planta baixa on hi ha l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, on se’ls van explicar les diferents gestions que es poden realitzar a l’Ajuntament i els departaments que hi ha. La jornada va acabar amb la visita a les  dependències de la Policia Local.