Més de 120 voluntaris participaran en accions formatives aquesta setmana

El 2015 s’ha iniciat l’itinerari formatiu dels voluntaris, el qual pretén proporcionar-los una especialització progressiva fins la celebració dels Jocs

Per . Actualitzat el

Més de 120 persones participaran aquest cap de setmana en les accions formatives programades per l’equip de Voluntaris Tarragona 2017. Concretament s’oferiran quatre accions formatives, dividides entre dues Xerrades Informatives, dirigides a voluntaris recentment inscrits; i dues sessions de Formació Bàsica del voluntari2017, destinada a voluntaris que ja han participat prèviament amb activitats dels Jocs Mediterranis.

En aquest 2015 l’organització dels Jocs ha iniciat un itinerari de formació, el qual pretén oferir una oferta de formació als voluntaris que els especialitzi progressivament en les seves àrees d’interès des d’ara fins al 2017, quan es duran a terme sessions formatives in-situ a les instal·lacions de Tarragona i les seus.

També s’han començat les formacions complementàries amb cursos impartits pel propi equip de voluntaris de Tarragona 2017 i per entitats externes del territori, com la Federació Catalana de Voluntariat Social o la Jove Cambra Internacional de Tarragona. Destacar també que el mes de març està previst iniciar les formacions específiques per a persones amb discapacitat, les quals seran impartides per entitats referents del territori.

Les places de formació previstes per aquest 2015 són més de 2600. En tan sols un mes i mig hi ha participat més 220 persones.

Horaris

Reunions informatives: divendres 20 febrer de 19-21h i dissabte 21 febrer de 10-12h.

Formació bàsica: divendres 20 febrer de 19-21h i dissabte 21 febrer de 10-12h.

Totes les sessions tindran lloc al segon pis de l’Espai Tabacalera, seu de l’Oficina dels Jocs Mediterranis.

Per últim, destacar que un grup de voluntaris de Tarragona 2017 col·laboraran aquest diumenge en l’organització del Cross Cèsar August. També han estat presents tota la setmana en el Campionat de Catalunya Junior de Tennis que es disputa fins diumenge al Club Tennis Tarragona.