El Morell rep la bandera dels Jocs

La localitat serà la seu de la disciplina de bàdminton durant la competició del 2017

Per . Actualitzat el

L’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ha fet entrega aquesta tarda de la bandera dels Jocs al municipi del Morell, que l’acredita com un dels 16 municipis seu dels Jocs.

L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’ajuntament de la localitat i comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; l’alcalde del Morell, Pere Guinovart; el regidor d’Esports del Morell, Antonio Naranjo; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; i altres membres del consistori local i el Comitè Organitzador dels Jocs. El municipi del Morell acollirà la disciplina de bàdminton durant els Jocs Mediterranis del 2017.

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, ha subratllat durant l’acte d’entrega de la bandera la importància dels Jocs com a nexe integrador i cohesionador del territori, on cada municipi suma en un projecte que serà clau pel futur de la demarcació i el seu posicionament nacional i internacional.

Per la seva banda, l’alcalde del Morell, Pere Guinovart, ha destacat la bona entesa i col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona en l’organització dels Jocs i ha agraït que s’hagi pensat en els municipis del Camp de Tarragona i de l’entorn com a seus col·laboradores. Així mateix, ha destacat la bona feina que fan els voluntaris dels Jocs que al Morell ja han col·laborat en diversos esdeveniments com a la cursa solidària contra el càncer, Hol·la Genís i la presentació dels equips del Club Bàsquet Morell.