El fotògraf Antoni Coll mostrarà com es preparen les grans festes tarragonines

Les primeres imatges del projecte titulat Cultura entre Bastidors, centrades en la celebració del Carnaval, es podran veure el pròxim dilluns

Per . Actualitzat el

El fotògraf Antoni Coll i Tarragona Cultura han iniciat una col·laboració per desenvolupar un projecte cultural al llarg del 2015. Es tracta del projecte fotogràfic Cultura entre Bastidors, que consistirà en la realització de diversos reportatges relacionats amb alguns dels actes festius i culturals de la ciutat, amb l’objectiu de donar-ne una visió menys coneguda: la dels moments de preparació, la de les emocions que es viuen des de dintre de l’organització de les activitats.

Antoni Coll és un fotògraf mallorquí instal·lat a Tarragona molt conegut en l’àmbit casteller on se centra menys  en l’arquitectura de les construccions i més en les emocions que viuen els seus protagonistes prèviament, durant i posteriorment a la realització dels castells.

Les imatges resultants de la primera acció d’aquest nou projecte, així com la resta de reportatges que vagi realitzant al llarg de 2015, s’aniran publicant al blog de Tarragona Cultura (http://tblog.tarragona.cat) i a les seves xarxes socials i, igualment, es podran veure i completar a l’espai web del fotògraf (http://www.antonicoll.com). En la intervenció feta amb motiu del Carnaval, que sortirà a la llum el pròxim dilluns es podran veure imatges de la Disfressa d’Or, de la Rua i de l’Enterrament del Rei Carnestoltes, entre altres, que totes juntes ens ofereixen un fil argumental inèdit que visita les entranyes d’una de les cites més multitudinàries.