Tarrakon, un nou espai gastronòmic amb un toc tarragoní

Per . Actualitzat el

El Lizarran del carrer Comte de Rius, 14 de Tarragona ha decidit donar un aire nou al local amb una exposició permanent d’imatges de la ciutat, obra del fotògraf i artista Jordi Freixa, que mostren l’entorn històric, cultural i tradicional de Tarragona. El resultat serà Tarrakon, un local de restauració únic a Tarragona que combinarà gastronomia, art i patrimoni.

Jordi Freixa vestirà de gala l’establiment gastronòmic amb imatges de Tarragona i rodalies amb una acurada selecció de fotografies del seu arxiu personal que mostren monuments culturals, tradicionals i patrimonials, reflex de la seva majestuosa esplendor, artístic i històric de la ciutat per mostrar-los a la llum i fer d’aquesta mostra una exposició permanent d’interès cultural i turístic.

L’artista vol fer un èmfasi especial a ressaltar els tons de llums i contrallums transformant així les imatges amb una visió més natural i entranyable. Les imatges seleccionades no han estat escollides a l’atzar; ans al contrari, està estudiant la manera de mostrar-les amb precisió, coherència, coordinació i bon gust, de manera que, el local del restaurant ens mostri l’impacte de l’efecte artístic, de la Tarragona moderna, medieval, romana i popular que ens permetrà el visitant endinsar-se visualment dins de la seva la història mentre gaudeix d’un àpat suculent de la cuina del Tarrakon.