L’Ajuntament escolta l’opinió dels ciutadans amb “Valora Tarragona”

La iniciativa anima als tarragonins a millorar la ciutat a través d’enquestes de valoració

Per . Actualitzat el

El consistori, en col·laboració amb l’empresa d’estudis d’opinió CERES, ha creat un qüestionari dirigit a la ciutadania que vol ser una eina per valorar l’acció municipal i recollir l’opinió de la població. “Valora Tarragona” pretén obrir noves vies de comunicació entre l’Ajuntament i els tarragonins a través de consultes telemàtiques periòdiques que es faran als veïns i veïnes que s’hagin apuntat voluntàriament.

La gent que en vulgui formar part s’haurà d’apuntar a la pàgina web de l’Ajuntament omplint un formulari. La mostra constarà de 250 persones que representin diferents perfils de ciutadans. Tots aquells que se seleccionin, es comprometen a participar com a mínim a 4 consultes.