El festival Minipop 2015 se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny

Amb motiu de la cinquena edició s’ha editat una col·lecció de cinc postals que s’aniran repartint des d’ara fins a la data de l’esdeveniment

Per . Actualitzat el

El festival Minipop 2015 tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juny i, amb motiu d’aquesta nova edició, que ja és la cinquena, s’ha editat una col·lecció de cinc postals que aniran explicant a poc a poc l’oferta del festival de música i cultura contemporània per tots els públics que aquest any tornarà a tenir com a escenari el passeig de les Palmeres de Tarragona.

La primera postal es començarà a repartir a diferents establiments de la Xarxa Minipop, que són els que donen suport a l’esdeveniment com a micromecenes i que, de moment, són el centre Holos, la Clínica Guiu, El Lloro, TauSalut, LauraStrada Interiors, el fotògraf Jon TC, Itinere, el restaurant Al Natural, el Racó d’en Dani, Minimum, Puericultura Vallès,  Vivaquiropràctica, XiquiPark El Circ, Supermami by Mesdona.com, Ouistiti Estudi fotogràfic i Slab Sala d’Escalada de Reus.

Els interessats a obtenir les postals hauran de seguir les pistes que s’aniran publicant a les xarxes socials del festival per conèixer els nous punts de distribució.

Aquesta setmana ja es començarà  distribuir la nova postal, dissenyada per Noe Rosell, on es presentarà la col·lecció i es difondran les dates del festival.

Les següents obres passejaran els col·leccionistes pels diferents espais del Minipop i els portaran fins a la imatge i el cartell musical de la cinquena edició.  A més, les postals donaran informacions d’interès com les convocatòries obertes a artistes i artesans dels tallers creatius i la Fira Minicraft i la invitació a la festa de presentació del Minipop, on es podrà recollir la darrera peça de la col·lecció.  Els fans del Minipop que ensenyin la col·lecció sencera el dia de la presentació  tindran un premi molt especial per tota la família.

Segons els organitzadors, l’associació de mares de Tarragona, Tecletes,  el Minipop 2015 estarà ple de sorpreses i detalls per celebrar el cinquè aniversari. Algunes es desvetllaran durant les pròximes setmanes i d’altres durant el mateix festival.

Tota la informació del festival és a la pàgina web www.minipop.cat i es pot  seguir el dia a dia a través de les xarxes socials Facebook  www.facebook.com/FestivalMinipop i Twitter https://twitter.com/tgnminipop  (@TGNMinipop) i al minibloc  http://www.minipop.cat/minibloc