La comparsa Colours Fantasy es proclama guanyadora del Carnaval 2015

Un dels últims actes de la festa ha sigut el veredicte del concurs de comparses i el lliurament de premis

Per . Actualitzat el

Un any més, el Carnaval posa punt i final a una setmana plena de festa i activitats que han pogut gaudir milers de tarragonins i visitants. Just després de l’enterrament del Rei Carnestoltes i de la crema del Ninot, la Ninota i que la Bóta fos encesa pels Cremallers, s’han anunciat els guanyadors dels premis d’aquest Carnaval a la Plaça de la Font. El primer classificat ha sigut la comparsa Colours Fantasy – Avv la Granja que ha rebut el trofeu “Ninot del Carnaval” i té l’honor d’organitzar el sèquit del Carnestoltes XXXV durant el Carnaval 2016. Per tant, tindrà l’obligació de lluir una disfressa de nova creació i serà l’encarregada de dur el Penó de Carnaval durant la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema de Dimarts del l’any vinent. Per la seva part, Cromatic Fusion ha aconseguit col·locar-se en segona posició i serà l’encarregat del sèquit de la Concubina XXII del Carnval 2016. A més, haurà de lluir nova disfressa i  durà el Penó de la Reina del Carnaval i el Cremaller Reial durant els mateixos actes que la comparsa Colours Fantasy.

Tanmateix, s’han fet publics els guanyadors dels diferents premis honorífics que s’han endut diverses comparses que han format part d’aquest Carnaval. L’AMPA Carmelites ha aconseguit el premi a la “Comparsa Constant 2015” ja que hi participa des de 2001, el Club Vaixell ha rebut el galardó a la “Participació 2015″ per la seva capacitat d’integració i la voluntat participativa i, finalment, la Colla la Bóta s’ha endut el premi d'”Anècdota 2015” gràcies a la seva capacitat d’interactuar amb el públic i crear un ambient humorístic i crític.

Per altra banda, els 13 Premis EX AEQUO a la Qualitat, que s’enduen les comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua del Dissabte, han estat: AMPA Carmelites, Aquí hi ha Marro, Associació de Veïns l’Albada, Associació de Veïns Riu Clar, Colours Fantasy- Avv La Granja, Col·lectiu de Dones de Sant Salvador, Comparsa Cayo Largo, Comparsa La Unió, Cromatic Fusion, Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, Grup de Dansa i Comparsa Disc 45, Tàrraco de Luxe, Ballaruga, Sinhus Sport i Som i Serem. Totes elles intervindran l’any que ve a la Rua de Lluïment del Diumenge de Carnaval.