Conferència de Sergio Nasarre a la Cambra de la Propietat

Per . Actualitzat el

Aquest pròxim dijous, dia 19 de febrer a les 19 hores, la sala d’actes de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona acollirà la conferència «Més protecció davant dels desnonaments», a càrrec del professor universitari Sergio Nasarre Aznar.

El conferenciant és catedràtic de Dret Civil a la Universitat Rovira i Virgili, director de la Càtedra d’Habitatge i Magistrat Suplent a l’Audiència Provincial de Tarragona. A més és Doctor Europeu en Dret i Màster en Economia Immobiliària per la Universitat de Cambridge. Des de l’any 2008 és acadèmic de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació. L’acte forma part del cicle de conferències que es va iniciar l’any passat amb motiu de la celebració dels 100 anys de la fundació de l’entitat.

Per venir de públic a la conferència, que té el suport de la Fundació Cultural Minerva i la URV, cal confirmar assistència a info@cambrapropietat.org o bé al telèfon 977 24 29 12.