La Costa Daurada presenta un nou vídeo promocional

El material audiovisual ressalta el tursime familiar i l’àmplia diversitat d’espais del territori

Per . Actualitzat el

 

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha creat, conjuntament amb les sis comarques de la Costa Daurada, un vídeo de 4 minuts de duració que mostra els atractius i productes turístics de la zona per divulgar la varietat de propostes turístiques i diversitat d’espais. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, ha explicat que s’han fet un recull “d’imatges imponents” que tenen l’objectiu de “captar, en pocs segons, als turistes i operadors”. La productora Minifilms ha sigut l’encarregada de reflectir l’òptica dels visitants i transmetre les emocions dels turistes a través d’un muntatge audiovisual. El curtmetratge mostra un recull de petits fragments d’històries i moments viscuts en els espais més representatius de la Costa Daurada. Octavi Bono, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, també ha estat present en l’acte i ha remarcat que buscaven ensenyar “la mirada dels turistes”, ja que són “aquells que viuen i gaudeixen de la destinació”.

Tot el material ha estat enregistrat al territori de la Costa Daurada (Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Priorat) amb actors amateurs que dotaven a les imatges de més naturalitat i credibilitat. El vídeo compta amb la música de Joana Serrat, la cantautora d’estil folk ha adaptat la cançó Green Glass per reforçar l’aire de vitalitat que es vol impulsar amb aquesta nova promoció. La primera projecció serà la setmana vinent a la visita que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, juntament amb Salou, Cambrils i Vila-Seca, farà a Rússia per preservar les bones relacions amb un dels mercats turístic més forts de la Costa Daurada. Bono té clar que aquesta temporada els nivells de turistes russos descendirà, tot i així, esperen que es recuperi en els pròxims dos anys. El vídeo també es mostrarà a diferents fires nacionals, com per exemple a Navartur a Pamplona, i enviat a operadors turístics britànics o a nous mercats de l’Europa de l’est.