Altafulla es convertirà tots els diumenges en un aparador d’activitats

La primera proposta serà la fira Alta Kids, els dies 21 i 22 de febrer

Per . Actualitzat el

Altafulla organitzarà fires cada diumenge en quatre formats diferents per crear inèrcies positives entre l’associacionisme, el comerç local, la restauració, els veïns, els visitants, la cultura i l’art.

La iniciativa, promoguda per la regidoria de Turisme amb la col·laboració de Link Enllaç Social, convertirà l’avinguda Marquès de Tamarit en un aparador d’activitats per a grans i petits.

Així, cada primer diumenge de mes se celebrarà la fira denominada D.O del Camp, una mostra de productes típics i arts culinàries de casa nostra per redescobrir l’entorn i les seves claus d’interpretació i per donar a conèixer recursos específics del Baix Gaià,  com els calçots, el vi, l’oli, la ruita seca, etc.

Cada segon diumenge es farà la fira Art de Rambla, un nou mercat amb tallers i treballs en viu que formarà una veritable rambla d’activitats on passejar i veure diferents artistes treballant, músics de carrer, nous talents, tallers i cursos in situ. Una fira única a la província realitzada conjuntament amb el Cercle Artístic d’Altafulla.

Els tercers diumenges serà el torn d’Alta Kids, una activitat amb un format pensat per a nenes, nens i joves; una passarel·la d’activitats d’entreteniment, educació, esport, cultura i oci on aprendre, entendre i formar part del món dels infants i els joves. Aquest format pretén atreure entitats esportives i escolars, promocionant activitats, la biblioteca i la seva àmplia oferta, comerç especialitzat etc, amb un espai de jocs i de diferents tallers.

Precisament els dies 21 i 22 de febrer serà el torn de la primera Alta Kids, des de les 10 del matí a les 6 de la tarda.

Finalment, el quart diumenge de mes se celebrarà Ma a mà, un mercat temàtic d’antiguitats i del món vintage i retro. Una manera de donar una segona oportunitat per als objectes en desús  i alhora un espai per al col·leccionisme, amb intercanvi i el descobriment de belles o curioses peces antigues.

Aquest mercat finalitza la mostra per tornar a començar amb l’oferta, tot i que en els dos «cinquens» diumenges en el calendari se celebrarà de manera excepcional una mostra anomenada Cuida’t. Salut, alimentació, estètica, remeiera, etc.