La crema dels ninots clourà el Carnaval

Els Sèquits sortiran del Teatre Tarragona a les nou de la nit

Per . Actualitzat el

Dimarts 17 de febrer, el Carnaval 2015 s’acomiada amb el Dol de les ploraneres que aniran desfilant pels diferents carrers de la ciutat anunciant la mort del Rei Carnestoltes i a partir de les 17.30h ens convidaran a la casa mortuòria per vetllar el fèretre que enguany s’instal·la al vestíbul del Teatre Tarragona.

Ja entrada la nit, a partir de les 21h, engegarà la sortida dels Sèquits i la lectura del testament per part de Llucifer; que anirà precedit de l’enterrament del rei i la crema del Ninot, la Ninota i la Bóta encesa pels Cremallers. Amb aquest acte de purificació i final de festa es donarà per finalitzat el carnaval i l’entrada a la Quaresma.

A les 21.15 h a la plaça de la Font, Llucifer llegirà el testament del Carnestoltes. I a les 21.40 h es procedirà a la Crema del Ninot i la Ninota. Tot seguit es donarà a conèixer el veredicte del concurs de Comparses.