Tret de sortida al Carnaval

La Gala de Presentació va omplir la Sala del Casal

Per . Actualitzat el

Cunit va celebrar la Gala de Presentació del Carnaval de Cunit que va omplir la Sala del Casal de l’ambient carnavalesc que ja esperava el municipi. En gairebé dues hores d’espectacle es van lliurar els premis de 2015 als guanyadors de les nominacions especials, es van oferir actuacions de les escoles de ball de Cunit Le Studio y la de Rocio Arteaga.

A més, es van presentar els Reis Confeti i la Reina i el Rei de Carnaval 2015. El Boig de Carnaval no es va perdre ni un minut i va arribar en un cotxe 600 de Moritz, un dels col·laboradors oficials del Carnaval 2015 de Cunit juntament amb el celler Jané Ventura, qui va oferir el cava del Brindis Oficial. Són dues de les col·laboracions amb les quals compta el Carnaval de Cunit, que enguany s’ha presentat a la capital de la Cultura Catalan, Vilafranca del Penedès com a gest de suport fent teixit cultural en el territori del Penedès.

Aquesta edició del Carnaval de Cunit es presenta amb novetats, activitats per a totes les edats i amb una Rúa que acollirà com sempre a milers de visitants en una de les festes més atractives i de renom del municipi.

Cipri Cánovas, regidora de Cultura, afirma que «El Carnaval és una mostra de la importància de l’esforç en comú. Tenim la gran sort que el Carnaval de Cunit a més és una suma de sentiments molt forts que mouen a moltíssimes persones i que com a resultat dóna uns actes que porten el nom de Cunit més enllà del nostre territori».

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, torna a posar en valor «la implicació de tots els sectors és vital de cara a la promoció i a reforçar la identitat d’una de les nostres festes més rellevants que a més és Festa d’Interès Turístic. El Carnaval de Cunit aquest any torna a demostrar que es projecta amb força i que gràcies a tothom continua arribant al cor de milers de persones».