Torna el cicle ‘Cinema en català, i més a prop!’

El film ‘Intocable’ iniciarà les projeccions que un dimarts al mes a les sis de la tarda

Per . Actualitzat el

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona i la Biblioteca Pública de Tarragona, en el marc del Ple pel Català  al Camp de Tarragona, organitzen conjuntament aquest cicle amb l’objectiu  de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a  eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge.

La principal novetat d’aquesta nova edició del cicle és la incorporació dels  centres de formació d’adults a aquestes projeccions, amb la intenció de posar més èmfasi en el vessant formatiu i amb la voluntat de facilitar-hi l’accés als  alumnes de català. Per aquest motiu  a partir d’aquest mes  de febrer, les projeccions tindran lloc un dimarts al mes, a les 18 hores, als Serveis Territorials de Cultura de  Tarragona, al carrer Major, 14.L’entrada és gratuïta, només limitada a l’aforament de  la sala.

Les pel·lícules que es projectaran són:

• 17 de febrer: Intocable, d’Olivier Nakache i Eric Toledano (2011),

• 17 de març: Germans, de Jim Sheridan (2009),

• 21 d’abril: Efectes secundaris, de Steven Soderbergh (2013)

• 19 de maig: L’últim tren a Auschwitz, de Dana Vávrová (2006).